41. Höstlov

Skulle jag skriva vad som finns i mina tankar hade varken jag eller ni stått ut med att läsa. Det handlar om Försäkringskassan som inte ger några besked, om läkarbesök hit och dit, om min brist på ork, negativa tankar, huvudvärk, mm. Allt blandat i en evig cirkel känns det som just nu. Så jag tar paus från prat, orkar inte berätta hur jag mår, orkar inte få frågor utan får lägga energin där det är viktigast, på familjen och mig själv. Barnen har ett bra höstlov i alla fall. Fullproppade med socker! Och de är på fritids och dagis några dagar också, vilket de älskar. Tack för det.

img_1154

Ta hand om er! I´ll be back! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.