41. Höstlov

Skulle jag skriva vad som finns i mina tankar hade varken jag eller ni stått ut med att läsa. Det handlar om Försäkringskassan som inte ger några besked, om läkarbesök hit och dit, om min brist på ork, negativa tankar, huvudvärk, mm. Allt blandat i en evig cirkel känns det som just nu. Så jag tar paus från prat, orkar inte berätta hur jag mår, orkar inte få frågor utan får lägga energin där det är viktigast, på familjen och mig själv. Barnen har ett bra höstlov i alla fall. Fullproppade med socker! Och de är på fritids och dagis några dagar också, vilket de älskar. Tack för det.

img_1154

Ta hand om er! I´ll be back! ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.