40. Inga ord

Funderar på vad jag vill säga men det är en sån där dag när jag faktiskt inte har några ord. Så jag är tyst och delar med mig av bilder av vår fantastiska natur som är den bästa terapin och medicinen av dem alla, det har det dykt upp forskning kring har jag sett den senaste veckan. Och det visste vi väl redan. Att jag älskar skogen är för vagt, jag dyrkar den.

img_0962

img_1110.png

img_0860.jpg

img_1109

img_1041

Kraft hittas sannerligen i naturen. Frid vare med er. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.