40. Inga ord

Funderar på vad jag vill säga men det är en sån där dag när jag faktiskt inte har några ord. Så jag är tyst och delar med mig av bilder av vår fantastiska natur som är den bästa terapin och medicinen av dem alla, det har det dykt upp forskning kring har jag sett den senaste veckan. Och det visste vi väl redan. Att jag älskar skogen är för vagt, jag dyrkar den.

img_0962

img_1110.png

img_0860.jpg

img_1109

img_1041

Kraft hittas sannerligen i naturen. Frid vare med er. ❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.