42. Ny stig

När en hittar en ny stig att vandra en solig lördagsmorgon. Och ett nytt älgtorn att klättra upp i för en ny utsikt att blicka ut över.

Alldeles kring knuten till på köpet. Det är fint det. Lyssnar på Vandringspodden om att uppskatta sin närmiljö och inte behöva tänka att det behöver vara långt bort och äventyr. Och hur enkelt vi har det att komma ut i naturen i Sverige! Att 10 miljoner människor i det här stora landet är en lyx! En kan vandra i timmar, och i dagar på vissa ställen, utan att träffa på en enda människa! Och så en Allemansrätt på det! Det är väldigt fint det!

Det gäller att fortsätta leta nya stigar, nya utsikter och nya äventyr, både nära och långt bort. I naturen, i livet och inom sig själv. Fridfull lördag önskar jag dig. Och vackra stigar att vandra.❤️

En reaktion till “42. Ny stig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.