32. Bästa brallorna!

Ni tror väl inte att mammabyxor bara är till för dem som är gravida? Näääj då, det har ni fått om bakfoten i så fall. Mammabyxor med rejält tilltaget extratyg att dra upp ordentligt över magen för att inget ska sitta åt är de skönaste brallorna jag har!

Jag är ju mamma för tusan! Det innebär många fikor och mycket fredagsmys och lördagsgodis och bakstunder minsann. Det är en stor del av mammalivet och medför en stor mage, bland annat. Det ligger martyrskap och djup hängivenhet bakom detta. Lägg därtill brist på tid att gå till gymmet, föräldrarnas starka behov av att återhämta sig med energi från god mat och dryck och så egentid med mer god mat och dryck.

Dessutom- livet är för gott för att ha trånga byxor. Jag skulle även vilja vidga kretsen av användare utanför mammagänget och döpa om dem från mammabyxor till ”rymliga brallor att njuta i” för alla livsnjutare, kvinnor som män.

img_0731.png

Så hurra för generösa kläder att glida runt i! Jag bjuder här förutom på min kropp även på oredan vi har på kontoret! Där finns det många projekt att ta tag i. Tex en röd Brio-spis som ingen verkar vilja leka med längre! Vad är det för fel på er barn? Föräldrarna behöver landa i detta att båda barnen blivit för gamla för denna kära möbel så den har nu hittills bott på kontoret i ett halvår, minst. CD och DVD-skivor gäller tydligen inte längre heller så där skulle vi kunna åstadkomma rejält med plats i hyllorna. Men böcker! Böcker finns det alltid plats för, mer och fler. Oavsett teknik i all framtid alltid, amen.

Det var tisdagshälsningen från mig! Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.