27. Väder och årstid

Vår och sommar all over again!? Har vi tur kunde det bli 27 grader i dagarna hörde jag på radion härom dagen! ”Tur”?! Ärligt talat, vill ni ha sådan värme igen? Nu blev det bara 26 grader den här omgången och jag var helt felklädd och svettades och mindes att den här sommaren som varit saknar jag inte!

Nej tacka vet jag en redig höststorm som nu väntas vara på väg in till helgen! Så en riktigt får känna att en lever liksom. Passande nog ska jag iväg med Esters Strövare-grupp på läger i Söderåsen med övernattning i tält lördag till söndag! Kan bli spännande!

Apropå årstider så har jag konstaterat när jag plötsligt lyft blicken att det är grönare omkring oss nu än i somras. Då var det så torrt att naturen såg ut som den redan intagit höstbeklädnad. När sen regnet kom så återvände grönskan ganska snabbt och nu tycker jag fortfarande det ser så somrigt ut.

Vackert men lite confusing.

Så håll i hatten till helgen och mys i rusket! Eller åk på läger eller nå’t!

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.