26. Effektiv

Nätshopping är något som jag tänker då och då att jag ska komma igång med och sen blir jag sittandes framför datorn en evighet. För det finns ju 87 sidor med olika kläder att välja på oavsett vilken sida en söker på och oavsett vilka plagg. För en vecka fick jag iväg en beställning till sist och kunde hämta ut det första paketet i fredags och det andra igår. Och båda är redan på väg tillbaka. Det blev riktigt billigt och snabbt avklarat för inget passade den här gången heller! Gött när en kan vara så effektiv liksom! 👍

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.