16. Höstgryta och sol

Vi gick all-in på höstens första dag igår och lagade en gryta med högrev, sidfläsk och kantareller från i fjol. Det fick puttra på spisen i några timmar medans vi tog oss an montering av garderob från vårt rejäla Ikea-besök. Vi ställde oss frågan varför vi befann oss där en lördag tillsammans med väldigt, väldigt många människor, när vi kan åka dit när som helst i veckan egentligen. Allt detta ackompanjerades med en hel del regn så det var skön höststämning.

Idag söndag fick vi sommarvärme och sol igen och kunde äta frukost ute. Sen passade det utmärkt att cykla ner till vår handelsträdgård, underbara Kyrkbackens, och köpa kryssbollar att förgylla trädgården med. Men riktigt all-in gick jag inte med hösten utan drog gränsen vid ljung och pumpor, de får vänta! Någon måtta får det vara, vad ska vi annars pyssla med i oktober, november sen!? Som sagt, denna mellantid mellan sommar och höst är allt lite förvirrande. Men vilken skön helg, med lite av varje!

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.