15. Perfekt

img_0144

På temat att inte göra allt åt barnen utan istället med dem. Gärna då med en rejäl extra dos tid inplanerad. Här har Nils slagit in paket och det blir ju alldeles perfekt. Kan det bli finare- sådan närvaro, fingertoppskänsla och kärlek i utförandet. Ester hjälpte sen också till och det blev en ananas-kaktus med godsaker! Och så en liten “Elefantbebis” som har ynglat av sig från de fina plantorna vi fått från svägerskan Maiko. Födelsedagstjejen Alva kommer att bli mycket nöjd tror vi!

img_0146

Nu vart det fredag och helgdags! Jag fick höstfeeling och tänkte svamppromenad och långkok på spisen imorgon med lite rödvin till det, men så säger någon att det ska bli sommarväder igen? Förvirrande tid detta. Så det blir ju kanske grill igen då? Oavsett, så blir det himla fint! Trevlig helg!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.