15. Perfekt

img_0144

På temat att inte göra allt åt barnen utan istället med dem. Gärna då med en rejäl extra dos tid inplanerad. Här har Nils slagit in paket och det blir ju alldeles perfekt. Kan det bli finare- sådan närvaro, fingertoppskänsla och kärlek i utförandet. Ester hjälpte sen också till och det blev en ananas-kaktus med godsaker! Och så en liten ”Elefantbebis” som har ynglat av sig från de fina plantorna vi fått från svägerskan Maiko. Födelsedagstjejen Alva kommer att bli mycket nöjd tror vi!

img_0146

Nu vart det fredag och helgdags! Jag fick höstfeeling och tänkte svamppromenad och långkok på spisen imorgon med lite rödvin till det, men så säger någon att det ska bli sommarväder igen? Förvirrande tid detta. Så det blir ju kanske grill igen då? Oavsett, så blir det himla fint! Trevlig helg!

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.