5. Sommarlovsfrukost

IMG_7572

Fredagsmorgon och sista Sommarlov på SVT för den här sommaren. Barnen gör sin bricka frukost och sitter framför TVn och jag tar min och går ut i trädgården och njuter faktiskt av att värmen och solen återvände efter dippen tidigare. Det kändes som att vi  från sol och sommar med 30 grader gick över natt till regn, höst och 13 grader. Lite väl snabbt för min smak, speciellt som att jag och barnen fortfarande hade semester. Nu känns det fint igen och det varvas ju med regn och åska; tillbaks till ett Sommar-Sverige vi känner igen!

Och grönskan! ❤ Så vackert vi har det i Sverige med grönskan, vilken lyx med prunkande trädgårdar och spirande grödor, det blev extra tydligt när det försvann! Jag tror de flestas inställning till vatten har förändrats denna sommar! Om vi inte visste om det förr så vet vi nu, det är inget vi kan ta för givet, det är en bristvara och vi behöver ändra vårt sätt att leva! Plötsligt insåg man hur otroligt onödigt det är att duscha och diska i dricksvatten och sedan försvinner det ner i rören igen istället för att vi skulle kunna vattna med det i trädgården tex! Det måste komma andra slags lösningar för hur vi fångar upp och återanvänder vatten helt enkelt!

Och den friska, härliga, krispigt klara luften som återvänder! ❤ Som en kan fungera i, tänka klart i, njuta av efter 34-gradiga klibbiga dagar då åtminstone min hjärna avstannar helt.

Och så barnens lycka med glädjeskutt och rop över att det inte bara var tack och adjö på Sommarlov utan början på något nytt i och med fortsättningsprogrammet ”Sajbo”som de får följa in i hösten! ❤

Välkommen luft att andas och välkommen höst! Hoppas på många fina dagar! ❤

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.