6. Utrensning

IMG_7581

Så blev det äntligen dags! Det jag har skjutit på hela sommaren och långt före det. Sortera och rensa ut garderoben samt barnens kläder och leksaker som redan stått på trappen utanför dörren ett halvår ungefär. Jag/vi kan vara väldigt bra på selektivt seende ibland och helt enkelt kliva över startade projekt som får ligga där och ligga till sig ett bra tag. Tills vi tar tag i det igen och då blir det oftast bra!

Men nu hade det allt gått väl länge och till sist mår inte ens jag bra av att se oreda i förråd och skrymslen. Så ack vad skönt att komma igång, näst sista dagen på semestern. Klassiskt men den här sommaren kan en ju skylla på vädret med. Och oj vad mycket kläder och saker vi inte behöver och kan skänka bort och det syns inte ens någon skillnad här inne. Och vi har bara börjat. Fredrik städar förrådet i trädgården, det har vi fått klättra in i de senaste månaderna. Så får det vara ibland- vi har haft annat för oss, som att vandra omkring på en snöklädd fjälltopp och bada en triljon gånger.

IMG_7582

Barnens lördagsuppgift är att städa sina rum och sedan få ett uppdrag till som ingår i veckopengen. Idag blev det dammsugning för Nils och Ester går runt och skjuter upp det hela och gör hellre annat. Undrar vem hon har fått det ifrån?? 🙂

Postat i Okategoriserade

2 reaktioner till “6. Utrensning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.