3. Ord

IMG_7511Det är när jag kommer ihåg orden, när jag slutar vara tyst, som jag kan må bra igen. Öppnar huvudets ventiler alltså, det blir annars väldigt trångt och mögligt därinne.

När prat och samtal blir för mycket så finns de skrivna orden.  Att skriva har alltid varit jag. Och jag har saknat det. En blogg där jag skriver mina tankar blir en plattform där jag ser vad jag tänker och kan bolla med mig själv. Och om någon annan vill läsa och kommentera, invända, reflektera så är det bara en bonus och en ära.

Jag vet hur jag uttrycker mig i skrift, här får jag en stund att känna efter och hitta rätt. Inte låta den första känslan ta över som kanske får mig att handla i affekt!

Den här webbsidan får vara ett steg på min väg för att utvecklas. Kanske leder det vidare till något mer eller så är det just en plats där jag samlar tankar. Ett ställe att hänga på som är mitt. Välkommen in!

 

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.