22. After Val

083 (6)Vet inte hur ni andra känner det men här är jag redigt trött på allt som har med valet 2018 att göra. Och då är jag inte politiker, har inte arbetat som rösträknare eller sett en enda debatt! Men ändå helt matt! Och orkar inte sammanfatta tankarna kring det än men kollar gärna på parodier av partiledarna på nätet. Tex den där de bjuder in varandra att leka men hittar inga att teama ihop sig med och Stefan säger att de är dumma och får inte komma på hans barnkalas.  🙂  Tror att alla kan behöva att skratta i allt allvar, från alla sidor. Inte åt politikerna utan med. Jag hoppas att även de kan unna sig att skratta lite. Känner en väldig tacksamhet gentemot alla våra politiker, att de orkar, att de jobbar för Sverige. Och alla de som gör ett val möjligt administrativt! Mina kollegor på kommunen har återigen jobbat häcken av sig rent ut sagt!

Nu tex sitter jag framför TVn och hade tänkt vara ansvarsfull och titta på nyheterna för att se om de sista valsedlarna är räknade. Då hittar jag istället programmet Kalles och Britas Sex Liv om att flytta till Lofoten! De fantastiska, fantastiska, fantastiska bergen, utsikterna, stränderna! Havet! Norge! ❤ Frågan är om en ska lämna ekorrhjulet och följa sina drömmar och exempelvis dra till Lofoten! Jag verkar hitta så många exempel på detta tema för tillfället. Att sväva iväg och drömma om att bryta upp, det är min bakgrundsmelodi och just nu är jag verkligen en sökare i livet. Men de förebilder jag hittar är kring 27 år utan barn så jag vet inte riktigt hur noga jag ska lyssna på dem!?

I somras var vi i Narvik och blickade ut över Lofoten. En annan gång, för en sisådär 20 år sedan var jag ute på Lofoten och då åt jag val! Och där var vi tillbaka på val-temat igen. Nu blir det nyheterna på TV4, tillbaka till verkligheten. Sväva iväg till Lofoten eller annanstans gör jag en annan dag igen.

135 (4)

079 (6)

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.