8. Måndag

I morse blev jag sen för att jag inte fick i linserna rätt, cyklade som en galning till busstationen, fick lämna cykeln olåst för jag hade glömt nyckeln och sprang över järnvägsövergången och hann precis med bussen, hade glömt busskortet men chauffören var snäll och lät mig åka med gratis, dröp av svett och insåg att jag även glömt min jobbmobil hemma så jag fick styra om samtalen till min privata under dagen men hade visst glömt laddaren med. Utöver det var jag en succé idag! 🙂  Måndag efter semestern- check på den!

img_4648

Full kontroll!

Postat i Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.