8. Måndag

I morse blev jag sen för att jag inte fick i linserna rätt, cyklade som en galning till busstationen, fick lämna cykeln olåst för jag hade glömt nyckeln och sprang över järnvägsövergången och hann precis med bussen, hade glömt busskortet men chauffören var snäll och lät mig åka med gratis, dröp av svett och insåg att jag även glömt min jobbmobil hemma så jag fick styra om samtalen till min privata under dagen men hade visst glömt laddaren med. Utöver det var jag en succé idag! 🙂  Måndag efter semestern- check på den!

img_4648

Full kontroll!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.